Friday, October 14, 2011

Healthy Stuffed Mushrooms | Healthy Stuffed Mushrooms Recipe

Healthy Stuffed Mushrooms. Olive garden recipe for stuffed mushrooms is one of my absolute favorite! I enjoyed a delicious opening book every time I eat at Olive Garden with my friends. My variation islighter than the restaurant version made ​​with olive oil and baked with tomato sauce. A little more cheese in recipes for heart healthy foods. The end result is a delicious appetizer orbuffet meals that will impress family and friends.

stuffed mushrooms

1 pound medium or large mushrooms
1 cup dry bread crumbs
1 teaspoon dried basil
2 tablespoons grated Parmesan cheese
chopped or minced fresh garlic (to taste)
salt and pepper (to taste)
2 tablespoons olive oil

sauce

1 small onion, finely chopped
2 teaspoons olive oil
1-8 grams of tomato sauce
1 / 4 teaspoon oregano
fresh garlic (to taste)

Wash and dry the mold and remove stems. Hollow head jig with a small friction with ateaspoon. Combine bread crumbs, basil, Parmesan cheese, garlic, salt and pepper andolive oil and stir. Fill the mold with crumb mixture. Coat a shallow baking dish with nonstickcooking spray. Place mushrooms in pan head.

Prepare the sauce. Fry onion 'in oil in small saucepan until it looks transparent. Add theremaining ingredients, stir and simmer for 10 minutes. Pour sauce evenly over the mold.Place in oven and bake at 350 degrees for 30 minutes or until cooked to maturity.